Sion

Sion

> holocaust > educatie

Educatie
Category=Educatie RSS feed
Educatie is een wapen in de strijd tegen antisemitisme. Op deze websites leest U wat er plaats vond en waarom.
Vorige 10 Volgende 10
11 Evian conferentie [Edit]Educatie
12 Herinneringen uit de Holocaust [Edit]Educatie

Source http://www.holocaust.com.au/Australische website over de Holocaust. De website is chronologisch ingedeeld in de volgende secties: Joden en het nazisme tot 1941, genocide 1941 - 1945, de bevrijding en verder.
13 Holocaust [Edit]Educatie
Website van de Aish Foundation met algemene informatie voor Joodse mensen met een groot segment over de studie naar de Holocaust.
14 Holocaust and the churches [Edit]Educatie

Source http://hist.academic.claremontmckenna.edWebsie die ingaat op de vraag hoe de Europese kerken omgingen met de vernietiging van de Joden.
15 Holocaust leraren gids [Edit]Educatie
Virtuele rondgang door een aantal concentratiekampen.
16 Holocaust workshop [Edit]Educatie

Source http://english.gfh.org.il/Educatieve website van het Ghetto Fighters House met een chronologie van de Holocaust, getuigenissen van kinderen, Joden in het Hongaarse leger, een fotoalbum van kinderen uit de Holocaust en kunst gemaakt door kinderen uit de Holocaust.
17 Holocaust, misdaden, helden en schurken [Edit]Educatie
Source http://www.auschwitz.dk/Website over de Holocaust, de misdaden, de helden en schurken, Adolf Hitler, zijn vernietingskampen en Oskar Schindler.
18 humanrights [Edit]Educatie
studie / onderzoek / scholen / informatie
19 Humor als verdedigingsmiddel in de Holoc [Edit]Educatie
Source http://web.macam98.ac.il/~ochayo/Deze website is een studie naar Joodse humor gedurende de Holocaust. Deze studie probeert de types humor, het gebruik ervan en de functie ervan tijdens de Hiolocaust te onderzoeken.
20 I.B. Holocaust project [Edit]Educatie
Daniel Blackmon's hedendaagse geschiedenis onderricht van het 'International Baccalaureate Program'. De onderwerpen zijn: Arische mythe, Hitler's kijk op de wereld, het verzet, Neuremberg, de SS, de Endlosung en de ghetto's.
Vorige 10 Volgende 10